Societatea de Stiinte Matematice din Romania - Filiala Vaslui

marți, 9 mai 2017

Scoala de Vara - 2017

    Şcoala de vara a SSMR se va desfăşura în perioada 27 iulie – 6 august 2017
    La absolvirea cursurilor, participanţii primesc Atestat de formare continua a personalului didactic si 15 credite transferabile.
    Programul cursurilor va fi afişat pe site-ul Societăţii http://ssmr.ro până la data de 1 iulie 2017.
    Detalii:
 1. Pot participa la cursuri toţi profesorii, membri sau nemembri ai S.S.M.R. Aceştia pot fi însoţiţi de membrii familiei, cu achitarea costului integral de cazare.
 2. Costurile de participare sunt:
  1. 48 lei /zi/persoană, adica 480 lei cazarea pe parcursul întregii perioade a cursurilor (costurile includ şi taxa pentru închirierea sălii de cursuri, taxa de staţiune şi taxa de salvamont);
  2. 198 lei /persoană, pentru cei care solicită numai participarea la cursuri, fără cazare;
  3. 78 lei/zi/persoană, adică 780 lei pentru cei care solicita cazare in corpul nou al cladirii CEPECA.
   Cazarea se va face pe parcursul întregii perioade a cursurilor (costurile includ şi taxa pentru închirierea sălii de cursuri, taxa de staţiune şi taxa de salvamont).
 3. Cazarea se va face la Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, Str. Paltinului, nr. 16, Buşteni (fostul CEPECA) în camere de două persoane, cu grup sanitar propriu şi TV.
  Costurile pentru cei care vor să ia masa la restaurantul complexului sunt de 60 lei/zi/persoană (12 lei micul dejun, 28 lei dejunul, 20 lei cina).
 4. Cei interesaţi să participe vor comunica prin e-mail la: office@rms.unibuc.ro, până la 8 iulie 2017, toate datele de contact: nume, prenume, adresa de e-mail, nr. tel., şcoala, localitate. Suma de 480 lei (sau 780 lei), reprezentând costul cazării, respectiv 198 lei pentru cei care nu  solicită cazare, se va trimite prin mandat poştal pe adresa S.S.M.R., Str. Academiei, nr. 14, sector 1, 010014 Bucureşti. Pe mandatul poştal se va menţiona după adresă "pentru Robicek Ion".
 5. Înscrierea la cursuri se va face în limita locurilor disponibile şi în ordinea depunerii banilor de către participanţi. Participarea nu se poate face decât integral.
 6. În ultima zi a cursului (6 august 2017) va fi organizată A sasea sesiune de vară de comunicări metodico-ştiinţifice a  S.S.M.R. Informaţii legate de curs şi de sesiunea de comunicări vor fi postate pe site-ul Societăţii http://ssmr.ro. Persoanele care doresc să participe numai la sesiunea de comunicări vor face înscrierea prin e-mail la adresa office@rms.unibuc.ro până la 8 iulie 2017.
    Informaţii suplimentare referitoare la Şcoala de vară a SSMR se pot obţine la: Societatea de Ştiinţe Matematice din România, Str. Academiei, nr. 14, Sector 1, 010014 Bucureşti, telefon 021-314.46.53, fax 021-312.40.72, e-mail: office@rms.unibuc.ro, http://ssmr.ro, persoană de contact Ana-Maria Nadolo.

Dosar participare - informatii

Scoala de vara a SSMR27 iulie – 6 august 2017
    Cursurile Scolii de vara a SSMR sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, conform ordinului ministrului nr. 3365/29.04.2014 (15 credite transferabile).
    In vederea obtinerii Atestatului de formare continua a personalului didactic, fiecare cursant va prezenta in prima zi de curs, un dosar personal, continand urmatoarele documente:
 • copie dupa diploma de licenta (autentificata de conducerea unitatii scolare);
 • copie Carte de identitate/buletin de idenitate;
 • copie dupa certificatul de nastere;
 • in cazul schimbarii numelui: copie dupa certificatul de casatorie sau alte documente care adeveresc schimbarea numelui (act de divort, hotarare judecatoreasca);
 • adeverinta de la locul de munca in original;
 • cererea de inscriere la curs (descarca).
    Pentru evaluarea finala va rugam, ca pana in data de 30.07.2017, sa inaintati secretariatului Scolii de vara a SSMR, o lucrare legata de temele care vor fi prezentate la curs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu